Julansökan

Här kan du som har hemmaboende barn ansöka om julklappar. Du kan ansöka för hemmaboende barn som ännu ej fyllt 18 år.

För att ansökan ska kunna godkännas måste du vara folkbokförd på den adressen du uppger i ansökan. Ni behöver dessutom vara över 18 år gamla och ha en giltig ID handling. Alla julklappar skickas till närmaste ATG ombud till er adress. 

Vi kan inte garantera att alla som fyller i julansökan får julklappar men vi kan lova att vi gör vårt bästa för att hjälpa till så mycket vi kan. Vi kommer aldrig att dela med oss av ansökans uppgifter till en annan part.  

Skriv så mycket ni kan i ansökan skriv om er situation, barnens ålder, kön, intressen så att vi kan försöka hitta en så bra klapp som möjligt och hjälpa till på bästa sätt. Vi behöver även att ni skickar er adress och ett telefonnummer så att vi kan skicka iväg paketen till er och att ni mottar en AVI vid anlänt paket. 
Ni kan även maila er ansökan till tomten@klapphjalpen.se

Mvh

Tomten

    När ni fyller i ansökan så samtycker ni även till behandlingen av era personuppgifter.

    Jag samtycker till att klapphjälpen i enlighet med GDPR får spara de  uppgifter jag lämnat under en period av 1 år.

    Som vårdnadshavare samtycker jag till att de eventuella uppgifter jag lämnat om barnens hälsa sparas i enlighet med GDPR under en period av 1 år.

    Jag samtycker till att Klapphjälpen använder de uppgifter jag lämnat i kommunikation med givare i sociala medier. All information som publiceras i sociala medier är anonyma.

    Vi kommer aldrig att lämna ut information gällande ansökanden till en tredje part.